Здравейте,

Аз съм Надежда и съм сертифициран коуч(ментор) с Групата на Нобъл Манхатан. Дълги години градих успешна кариера в корпоративния свят, но от няколко години в мен започна да се заражда желанието и мотивацията да стана коуч и инструктор, и да предавам опита и знанията си. През 2017 завърших следдипломна програма по Организационна и Бизнес Психология към Университета в Ливърпул. В последствие стигнах до увереността, че искам и имам какво да дам на хората и децата, които искат да се развиват.

Възпитаник съм на западната система на образование и се замислих дали не могат да се приложат тези техники и умения за справяне с предизвикателствата и тук, у нас, особено за деца. Така се зароди идеята за този курс, който се базира върху често използвани практики за развиване на т.нар „меки умения“(комуникация, лидерство, адаптация, емоционална интелигентност и т.н.) сред деца на възраст 9 – 12 години. 

Майка съм на тийнейджър, който също завърши Американско училище и започна да развива своите умения, базирайки се на тези съвети и добри практики. Знам, че тези практики също могат да бъдат приложими и у нас.

Нещо, на което моите родители ме научиха е, че за човек няма нищо невъзможно, стига да го иска силно и да е целеустремен.

И така – моята мотивация е да помагам на децата да се развиват, учат и да постигат своите мечти!

Здравейте, аз съм Диана.

Инженер съм по образование и над двадесет години, също като Надя, градих успешна кариера в корпоративна среда. През последните години много се увлякох в странични проекти, свързани с деца. Дали организиране на походи, дали ескейп-партита с измислени от мен загадки, дали импровизирани кулинарни забави, всеки един мой проект ми е предоставил възможността да наблюдавам и да общувам с децата, да събирам информация за техните интереси, лични вълнения и аспекти на поведение в различна среда.

Интересът ми към работа с деца се роди, след като се появи моето собствено – прекрасният ми син Иван. От този момент нататък се впуснах в непрекъснат процес на учене и растеж. Първите години от живота на малкия ми син ме вдъхновиха да изследвам и разбирам светът на детската психология и развитие. Открих, че работата с деца не е просто задължение, а истинско предизвикателство, което носи радост и смисъл.

Затова, когато Надя ми предложи да направим заедно този курс, нямах никакви съмнение какво да отговоря.


PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com